20 fapte amuzante despre relațiile cupluri

Cele mai populare filme senzuale din toate timpurile

Toate aceste filme au puncte de referinta minute in cinema - momente realizat utilizarea lui pentru a provoca, titilati, si, de asemenea pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat versus o blasfemie instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun semnificatie a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel grad de subiectivitate, precum si pe film, verifica externe restrictii ale obscuritate - mult astfel incat am s-ar putea nu chiar stiu cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre 2 personalitati niciodata insemnat a fi impreuna; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat detectat in un public viata de zi cu zi; precum si chiar un evidentiat cuvant sau expresie semnificatie nespus, de asemenea neintentionat semnificatie. Si evident, deseori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau replica intimitate sub idilic, somptuos iluminare.

Toate din ceea ce inseamna sustine ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu pofte precum si interese. Pentru ca filme nu pur si simplu document legat de sex si romantic vise, le descopera. Numarul de cinefili apreciat, spune, un adolescent comedie unde sunt foarte intai preferat stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personaje pur si simplu periat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista de verificare colecteaza cateva dintre reperul momente fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau actrita in o datorie care satisfacut sau schimbat audienta asteptari, sau doar prins minute de frumusete, entuziasm sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, melancolie, sau irepresionabil umanitate. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista de verificare doar din cauza principal stil - specific, ca privat nevoie continua sa fie suprimat, neglijat sau depasit de politic obligatie, altfel la fel emotional si, fizic represiune. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai aclamati vedete in intreaga lume a descrie un opus circumstanta - un barbat atat de asaltat de nenorocire ca poate doar scapa in legat de sex rautate. Controversa cu privire la scena „untului” si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, absolut nuanta exact cum se vede performantele precum si film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, incarcaturi de omonim imitatori si, de asemenea imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi postari din imbracaminte) produs o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit globul, dormit cu atractiv, anonim parteneri precum si au pacalit tabuurile din presupus "potrivit" societate. Dar, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu compus de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei alta jumatate, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) furnizat titlul personaj firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir cuplu din eternitate (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si durabilitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si, de asemenea bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

image

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta totusi majoritatea ele distinct precum si gandite in foarte propriu inseamna. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o superioara adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de contemporan standarde, totusi gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura unicitate, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne portretizat aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si Verificați postarea chiar aici ghidat acest uimitor pelicula referitor un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Hunter) comercializata in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in o mai profunda precum si mult mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta poveste despre trecut precum si, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte intentionat precum si crearea momente esential pentru viata lor emotionala.