Anatomia unei mari relații cupluri

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut experimentati cu cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM idei este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in Accesați acest site stil - in special in piele naturala si. Evident, este complet pana la tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM furnizeaza posibilitatea de a manipulati un nou rol si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, internet si, de asemenea, specializate magazine furnizati o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si mai jos jumatate fezabil.

image

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de genuine durere, este de fapt esential sa stabiliti un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece belows ar putea fi uneori inchis.

Fara mila

BDSM este o distincta tehnica care solicita o substantiala cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe al saselea sens precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca ramane in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.