Cele mai bune sfaturi pe care le-ați putea primi vreodată despre sex

Cele mai populare filme sexy din toate timpurile

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta minute in cinematograf - momente utilizat pentru a provoca, titilati, si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat versus o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire suprem interpretare a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel grad de subiectivitate, si, de asemenea pe film, evalueaza externe restrictii ale ambiguitatii - atat de mult astfel incat am s-ar putea nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste intre doua personalitati niciodata sugerat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol de haine cateva mai sus, sau mult mai scurt, decat identificat in un vizualizator viata; si chiar un accentuat cuvant sau fraza semnificatie inimaginabil, chiar neasteptat semnificatie. Si, de asemenea natural, uneori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, fete o scena insotitor sau imita afectiune sub pitoresc, delicios iluminare.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai eficient senzual filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu pofte si pasiuni. Pentru ca filme nu doar inregistrare legat de sex si romantic fantezii, le descopera. Cate spectatori vazut, spune, un adolescent amuzant unde sunt primul favorit vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar asemanator cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit gandindu-se despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. Prin urmare, aceasta lista aduna cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau actrita in un rol care indeplinit sau transformat audienta ipoteze, sau doar inregistrat momente de farmec, interes sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, bolnav, sau irepresionabil umanitate. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista doar in virtutea principal stil - si anume, ca individ nevoie continua sa fie suprimat, neglijat sau depasit de politic responsabilitate, altfel Uită-te la mai multe informații de asemenea emotional precum si, fizic suprimare. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti actori pe planeta a ilustra un contrar situatie - un tip atat de asaltat de nenorocire ca poate doar scapa in legat de sex rautate. Controversa cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a afirmat „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si probabil ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede performantele si film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, zeci de nume copicats si imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) produs a in intreaga lume traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie globul, copulat superb, anonim insotitori si au pacalit tabuurile din asa-numitul "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu creat de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) oferit titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv initial pelicula.

image

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si longevitate, intr-o perioada de stiinta, si abundenta. Scott creste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca o multime de ele unic si gandite in propriul metoda. (Lui ajustare Lolita, ptexemplu, este, in opinia mea, o superioara ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de contemporan standarde, inca sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si, de asemenea dirijat acest uimitor pelicula referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) oferita in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de robie pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru iubire fizica care creste in mult mai profunda si, de asemenea mult mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta poveste referitoare la anterior precum si, existent, sex precum si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia totusi exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte insemnat si, de asemenea producerea minute pivot pentru viata lor psihologica.