Cele mai frecvente plângeri despre sex și de ce sunt supraetajate

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi sugestii precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui evita conferinta oameni Descoperiți mai multe aici singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

image

Printre cel mai esential BDSM idei este ca trebuie sa parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele si. Evident, este total cat tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web si specializate magazine oferiti o semnificativa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si mai jos jumatate posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, trimitere, fara risc este foarte esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este cu adevarat crucial sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o unica metoda care necesita o semnificativa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent de daca ramane in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.