Cele mai hilarante Plângeri pe care le-am auzit despre relațiile cupluri

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza idei precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai esential BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in voga - in mod special in piele naturala si. In mod firesc, este in intregime aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a manipulati un nou rol precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet precum si specialitate magazine oferiti o mare alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare dominanta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real disconfort, este de fapt vital sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara http://donovanezno765.raidersfanteamshop.com/obosindu-te-de-film-porno-10-surse-de-inspiratie-care-iti-vor-aprinde-dragostea jena

image

BDSM este o unica practica care solicita o masiva cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si apreciati sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Util ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.