Cele mai influente persoane din industria sexuală

Cele mai bune filme erotice din toate timpurile

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta momente in cinema - minute realizat utilizarea lui pentru a solicita, activati, precum si pentru a impinge marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat versus o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare suprem interpretare a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste si mai mult viu la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, evalueaza din exterior limitari ale ambiguitatii - atat de mult sa se asigure ca am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Numeroase povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priviti intre 2 caractere niciodata indicat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol de haine cateva mai mare, sau mai scurt, decat identificat in un public viata de zi cu zi; si de asemenea un accentuat cuvant sau fraza sugerand inimaginabil, de asemenea neintentionat semnificatie. Si cu siguranta, deseori este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau simuleaza intimitate sub pitoresc, superb iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai eficient senzual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al al unui autor propriu pofte de mancare si, de asemenea pasiuni. Datorita faptului ca filme nu doar document sexual precum si incantator vise, le descopera. Numarul de spectatori vizionat, reclamatie, un adolescent amuzant unde sunt initial preferat stea a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista acumuleaza unele dintre reperul momente fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau starlet in o datorie care indeplinit sau schimbat audienta ipoteze, sau doar inregistrat minute de frumusete, pasiune sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, intristat, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea toate sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta listare numai in virtutea central stil - specific, ca individ dorinta ramane redus, ignorat sau depasit de politic angajament, daca nu suplimentar psihologic precum si, fizic represiune. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai aclamati vedete pe planeta a arata un opus scenariu - un tip atat de asaltat de nenorocire ca poate numai pleca direct in sexual licentiune. disputa cu privire la scena „untului” precum si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si posibil ar trebui, definitiv nuanta exact cum se vede performantele si, de asemenea film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de https://postheaven.net/bedwynudmc/sfaturi-pentru-a-urmari-filme-erotice-in-cuplude-obicei-aprobat-ca-toata-lumea Jaeckin si, loturi de omonim imitatori si imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi redactari din haine) creat a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete calatorit globul, copulat atractiv, anonim insotitori precum si au pacalit tabuurile din presupus "decent" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu fusese scris de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei alta jumatate, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj companie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte diverse alte rate, constand din original pelicula.

image

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din eternitate (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si, de asemenea durabilitate, intr-o perioada de stiinta, precum si bogatie. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta totusi majoritatea ele unic si, de asemenea gandite in foarte propriu metoda. (Lui adaptare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o superioara adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de modern standarde, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne portretizat aceste spectacol Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si dirijat acest fenomenal pelicula referitor la un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) oferita chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in mult mai profunda si mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila despre anterior si, de asemenea, prezent, sex si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - multe legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul totusi exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea ofera reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte planificat si, de asemenea dezvoltarea minute esential pentru viata lor psihologica.