Cum am ajuns aici? The History of Filme porno Told Through Tweets

Idei pentru imbunatatirea vietii sexuale

Indiferent daca problema este mare sau mic, exista mai multe puncte pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe drumul cel bun. Sexuala sanatate merge impreuna cu total psihologic, fizic, si, de asemenea, psihologic sanatate si wellness. Comunicarea cu insotitorul, pastrarea un sanatos mod de viata, folosindu-va insusi din unele din numeroasele remarcabile auto-ajutorare materiale de pe piata, si doar sa te distrezi te poate te ajuta sa faci vreme momente dificile

Placere o placuta viata sexuala

Sex. Cuvantul poate evoca un caleidoscop de sentimente. De la dragoste, exaltare, si inflamatie pana la dor, anxietate, si dezamagire - raspunsurile sunt la fel de diferite ca si experientele sexuale. Ce este chiar mai mult, multi indivizi vor vor intalni toate aceste emotii si, de asemenea, o multime de altele in timpul sex viata un numar de ani.

Totusi ce este sexul, cu adevarat?

Pe un grad, sexul este pur si simplu inca unul hormonal determinat de corp caracteristica facut pentru a perpetua soiurile. Evident, acel ingust vedere subevalueaza complexitatea omului sexual reactie. Pe langa fortele biochimice forte la locul de munca, experientele tale precum si ipoteze ajutor modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. insusi ca fiinta legata de sex, gandurile referitoare ceea ce cuprinde o placuta sexuala link, precum si, relatia cu partenerul sunt vital luati in considerare capacitatea dvs. de a stabili si, de asemenea, pastra o intalnire viata sexuala.

Vorbind cu partenerul dvs.

image

O multime de cupluri descoperiti este dificil sa vorbiti sex si sub cel mai bun dintre situatii. Cand legat de sex probleme apar, sentimente de durere, jena, rusine, si, de asemenea, animozitate poate opri conversatie cu totul. Datorita faptului ca excelent interactiune este o piatra de temelie a sanatos si echilibrat relatie, stabilirea o discutie este primul pas nu numai la mult mai buna sex viata, totusi suplimentar la o legatura mai apropiata emotionala. Chiar aici sunt cateva sfaturi pentru abordarea acestui sensibil subiect.

Gasiti ora corecta pentru a chat. Exista 2 tipuri de legate de sex discutii: cele pe care le aveti in dormitor si pe care le ai in alte locuri. Este fara cusur adecvat sa informeaza partenerul tau ceea ce simte cu adevarat grozav in mijlocul relatii sexuale, totusi este cel mai bun sa astepti pana pana ramaneti in mult mai mult neutru setare pentru recenzie mai mare probleme, cum ar fi nepotrivit libido sau climax dificultati.

Preveniti criticati. Canapea idei in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place de fapt imi place cand ma atingi de par usor in acest fel, „spre deosebire de concentrandu-se pe cele negative. Apropie-te de o sexuala ingrijorare ca o problema care trebuie rezolvata impreuna in loc de un antrenament in desemnare vina.

Ai inceredere pe companionul tau referitor la ajustari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va noaptea sau menopauza v-a facut de fapt vagin uscat, vorbeste cu partenerul referitor la aceste puncte. Este mai bine ca el intelege ceea ce intr-adevar se intampla in loc de traduce aceste ajustari fizice ca lipsa de interes. De asemenea, daca esti un barbat si tu nu mai obtii o erectie pur si simplu din ideea de sex, arata-ti partener exact cum sa stimuleze pe tine spre deosebire de lasa-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a excita te mai mult.

Fii sincer. Poti gandesti ca protejezi sentimentele tau senzatii prin falsificare un orgasm, totusi in adevar sunteti incepand in jos o panta alunecoasa. La fel de testare pe cat este de a vorbi despre orice sexual problema, problema grad creste o data problema este ingropata sub ani de minciuni, ranit, si, de asemenea, animozitate.

Utilizarea auto-ajutorului tehnici

Tratarea legat de sex probleme este mai usor acum decat in trecut. Revolutionare medicamente precum si specialist sex terapeuti exista daca aveti nevoie. Cu toate acestea puteti puteti fi capabil sa rezolva minor sexual ingrijorari facand cateva modificari in relatii sexuale stil. Aici sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca acasa.

Educa singur. ea sau el ar dori sa fie atins. Acest lucru va va va va oferi o mai buna https://www.libertatea.ro simtire de cat de mult presiune, de la bland catre firma, trebuie utilizati.

Incercati diferite pozitii. Infiintare un arsenal de diverse legate de sex setari nu doar adauga rata dobanzii pentru a face dragoste, inca poate la fel ajutor scapa de probleme. De exemplu, imbunatatit stimulare la punctul G care se intampla cand un tip isi intra insotitorul din spate poate ajuta doamna sa ajunga punctul culminant.

Noteaza fanteziile tale. Acest exercitiu va poate ajuta va descoperiti posibil activitati pe care presupuneti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau companionul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a emotionat si apoi iti impartasesti memoria cu partenerul dvs. Acest lucru este in special practic pentru persoane fizice cu redus nevoie.