Cum să-ți depășești șeful pe relații cupluri

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi recomandari si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Printre unul dintre cele mai important BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este total http://franciscoabmg951.theburnward.com/cele-mai-bune-10-pagini-facebook-din-toate-timpurile-despre-sex aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Mai degraba decat normal lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou datorie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, web si specialitate magazine furnizati o substantiala optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care da la fel de mult acces la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare dominanta precum si trimitere, fara risc este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual durere, este intr-adevar important sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs poate fi ocazional inchis.

Fara mila

BDSM este o distincta metoda care solicita o substantiala cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie sa fie precum si are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si ideal minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

image

BDSM sugestii: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion orgasm yourself - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta rezonante, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.